Spicy BBQ-kylling lårklubber - Ytterøy kylling

Spicy BBQ-kylling lårklubber

Ingredienser

Du trenger til 4 pers:

16 Kylling Lårklubber, Ytterøy
1 ss sesamfrø
2 stk lime
1 håndfull koriander, grovhakket
3 stilk vårløk, finsnittet

Rask BBQ-saus:
2 dl ketchup
0,5 dl eplecidereddik
1 dl sukker
1 dl brunt sukker
2 ss worcestersaus
1 ts hvitløkspulver
1 ts røkt paprikapulver

Slik gjør du:

1. Forvarm ovnen til 200 grader. Legg lårklubbene på ett bakebrett med bakepapir og stek i ca. 40 minutter.

2. Imens kyllingen står i ovnen lager du BBQ sausen; Tilsett alle ingrediensene i en kjele og kok opp under omrøring. La den småputre i 8-10 minutter før du setter den til side frem til servering.

3. Det siste minuttene av steketiden pensler du kyllingen med BBQ-sausen og setter på grillelementet.

4. Topp med sesamfrø, koriander og finsnittet vårløk.