Oppskrifter - Ytterøy kylling

Nam, oppskrifter...

Vi velger oss ofte sunne og næringsrike middager. Kylling er akkurat dette – sunt, næringsrikt, proppfull av proteiner og svært fettfattig. Dette kan mange sette pris på, og kanskje akkurat derfor spises kylling gjennomsnittlig flere ganger i uken over hele landet. Kylling er heller ikke forbudt i noen religioner eller kulturer!

Kylling er også en av få kjøttyper som passer til det aller meste. Den serveres like godt til hverdag som til fest, på brødskiva eller i salaten, til lunsj eller til middag. Kylling har en mild smak og kan derfor krydres med det aller meste! Den kan spises til både frukt, bær og grønnsaker – potet, pasta og ris. Det kan ikke bli feil – kylling er så allsidig og så godt!

Ytterøykylling passer perfekt inn i ukesmenyen! I sortimentet vår finner du alt fra premium kyllingfilet til familie-favoritten kyllingnuggets, nam… Her kan du finne inspirasjon og oppskrifter til ukesmenyen. Serverer du sunn og saftig kyllingsalat eller langtidsbakt, luksuriøs lørdagskylling i dag? Uansett valg… God middag og Bon Appétit!