Kyllingwrap - Ytterøy kylling

Kyllingwrap

Ingredienser

Du trenger til 4 pers:

300 g Kyllingfilet sous vide med sitronpepper, Ytterøy
8 stk tortillalefser
Chunky salsa

Tomatsalat:
3 stk tomat, i terninger
1 stk rødløk, i terninger
1/2 stk agurk, i terninger
1 håndfull koriander
0,5 stk lime, saften av

Rømmedressing:
2 dl rømme
1 ss sitronsaft
2 ss majones
1 ts cayennepepper
salt og pepper etter smak

Slik gjør du:

1. Forvarm ovnen til 200 grader

2. Mens ovnen blir varm lager du tomatsalaten; Vask, rens og kutt tomat, rødløk og agurk i terninger. Grovhakk koriander. Bland sammen i en bolle og smak til med limesaft.

3. Så lager du rømmedressingen; I en bolle tilsetter du alle ingrediensene og blander godt.

4. Varm filetene i ovnen i noen minutter før du tar de ut og kutter i mindre biter.

5. Fyll lefser med dressing, tomatsalat, kylling og rull sammen.