Kyllingnuggets med tre dipper - Ytterøy kylling

Kyllingnuggets med tre dipper

Ingredienser

Du trenger til 4 pers:

2 pakker Kylling Nuggets, Ytterøy
Koriander, grovhakket
Lime, i båter

Blåmuggdip:
100 g blåmuggost
1 dl crème fraîche
1 fedd hvitløk, finhakket
0,5 ts sitronsaft
0,5 ts pepper

Karridip:
2 dl crème fraîche
1-2 ts karri
0,5 ts salt

Enkel aioli:
2 stk fedd hvitløk, finrevet
3 dl majones
1 1⁄2 dl rømme
1 ss sitronsaft
1⁄2 ts salt
1⁄2 ts pepper

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 220 grader.

1. Blåmuggdip; Bland sammen blåmuggost, crème fraîche, finhakket hvitløk, sitronsaft og pepper. Sett kjølig.

2. Karridip; Bland sammen alle ingrediensene, smak deg frem med karri, sett kjølig.

3. Enkel aioli; Bland sammen finrevet hvitløk, majones og rømme. Smak til med sitronsaft, salt og pepper. Sett kjølig.

4. Fordel nuggets på ett stekebrett med bakepapir og sett i forvarmet ovn i ca.10 min.

Server nuggets med blåmugdip, currydip og aiolidip. Topp med grovhakket koriander og limebåter.