Kyllingkebab i nan med tomatsalsa - Ytterøy kylling

Kyllingkebab i nan med tomatsalsa

Ingredienser

Du trenger til 4 pers:

400 g Kylling Kebab, Ytterøy
4 stk nanbrød
1 stk crispsalat, grovhakket

Tomatsalsa:
2 stk tomat, i terninger
1 stk rødløk, i terninger
1/2 stk agurk, i terninger
1 håndfull koriander, grovhakket
1/2 stk lime, saften av
1 klype salt

Enkel kebabdressing:
2 dl gresk yoghurt
2 ts spisskummen
1 stk hvitløksfedd, raspet
1/2 ts paprikapulver
1/2 ts salt
2 ss sitronsaft
1 ss majones
1 ss ketchup

Slik gjør du:

1. Start med å blande sammen alle ingrediensene til kebabdressingen, sett kjølig.

2. Så vasker, renser og kutter du alle ingrediensene til tomatsalsaen og blander sammen i en bolle. Smak til med limesaft og salt.

3. Stek kyllingkjøttet i en panne med litt olje til det er gjennomstekt og varm nanbrødene etter anvising på pakken.

4. Fyll varme nanbrød med kylling, salsa og kebabdressing.