fbpx

Quesedillas med kylling, avocadokrem og fetaost

Ingredienser

Du trenger til 4 pers:

400 g Kylling Lårbiff, Ytterøy
2 ts tacokrydder
1 ss nøytral olje

Spicy avocadokrem:
2 stk avocado
0,5 dl rømme
2 ts chiliflak
1 stk lime, saften av
Salt og pepper etter smak
200 g fetaost
100 g ruccola
8 stk tortillalefser

Slik gjør du:

1. Forvarm ovnen til 160 grader. Legg kyllingen på ett bakepapirkledd stekebrett, fordel over olje og krydre med tacokrydder. Stek i ovn i ca. 12-15 minutter. Ta ut og la de hvile mens du forbereder de andre ingrediensene.

2. Bland sammen avocado, rømme, chiliflak og limesaft. Smak til med salt og pepper. Grovhakk kyllingen.

3. Fordel kylling, fetaost ruccola og avocadokrem på halve tortillaen. Brett over slik at du får halvsirkler.

4. Varm opp en stekepanne med litt olje og stek hver tortilla på begge sider på svak varme, til de er gjennomvarme og sprø.