1. Vask agurk og kutt i skiver, chili finhakkes og peanøtter grovhakkes. Band sammen i en bolle med mynteblader og limesaft.
2. Varm grillspydene i en panne til de er gjennomvarme.
3. Server varme spyd med salat, sweet chili og hakkede nøtter.
Du trenger til 4 pers:
400 g Grillspyd Satay, Ytterøy
2 dl sweet chili saus
100 g salte peanøtter, grovhakket
1 stk agurk, i skiver
1 stk rød chilipepper, finhakket
1 håndfull mynte
0,5 stk lime, saften av
1. Vask agurk og kutt i skiver, chili finhakkes og peanøtter grovhakkes. Band sammen i en bolle med mynteblader og limesaft.
2. Varm grillspydene i en panne til de er gjennomvarme.
3. Server varme spyd med salat, sweet chili og hakkede nøtter.
Kontakt oss: post@ytteroykylling.no | Adresse: Ytterøykylling AS, Flatan 177, 7629 Ytterøy | Telefon: +47 74 09 68 28