fbpx

Kylling og Brokkoli Pasta

Ingredienser

400 g pasta (f.eks. penne eller Fettuccine) 

4 kyllingbryst, skåret i biter 

1 brokkoli, delt i små buketter 

2 ss olivenolje 

2 hvitløksfedd, finhakket 

1 kopp kremfløte 

1/2 kopp revet parmesan 

Salt og pepper etter smak 

Slik gjør du:

  1. Kok pastaen i henhold til pakningsanvisningen. Tilsett brokkolibuketter de siste 3 minuttene av koketiden. Sil av og sett til side.
  2. Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
  3. Tilsett kyllingbitene og stek til de er gjennomstekte, ca. 6-7 minutter. Ta kyllingen ut av pannen og sett til side.
  4. I samme panne, tilsett hvitløken og stek i ca. 1 minutt til den er duftende.
  5. Tilsett kremfløten og la det småkoke i noen minutter til sausen tykner litt.
  6. Rør inn parmesanosten, og smak til med salt og pepper.
  7. Bland pastaen og brokkolien tilbake i pannen sammen med kyllingen, og rør godt til alt er dekket av sausen.
  8. Server med ekstra revet parmesan på toppen