- Sett ovnen på 200 grader. Krydre kyllingen med salt og pepper, og brun den godt på skinnsiden i en varm stekepanne med litt olje. Stek til skinnet er gyllent og sprøtt.
- Legg baconskivene og kyllingen (med skinnsiden opp) på et stekebrett med bakepapir, og stek i ovnen til baconet er sprøtt og kyllingen er gjennomstekt, omtrent 15 minutter. Vend gjerne baconet underveis for jevn sprøhet. La kylling og bacon hvile litt før du skjærer dem i mindre biter.
- Kok eggene slik at de får en bløt kjerne, ca. 6-8 minutter.
- Rør sammen ingrediensene til dressingen, og smak til med sitron, salt og pepper.
- Del tomatene i to, skjær avokadoen i skiver, og hakk løken. Del eggene i båter, og finhakk gressløken.
- Anrett ved å legge salatbladene på et stort fat eller på tallerkener, og topp med kylling, bacon, tomater, avokado og egg. Strø over revet parmesan, drypp dressing og avslutt med et dryss gressløk.
- Server og nyt!