Kyllingfilet Naturell

1,8 kg

Kyllingfilet Naturell

1,8 kg

Ingredienser

Kyllingfilet av kylling fra Ytterøy. Naturell uten tilsetninger

Tilberedning
1. Kyllingfileten bør ligge i romtemperatur ca. 30 minutter for det skal stekes. Tørk kjøttet med kjøkkenpapir før steking for finere stekeskorpe og dryss på salt og pepper eller annet krydder.

2. Stek kyllingfileten i margarin i en middels varm panne.

3. Stek i 2 minutter på hver side. Legg på lokk, skru platen ned et trinn, og etterstek i 6-8 minutter avhengig av tykkelsen på kyllingfileten.

4. Lag eventuelt et snitt i kyllingfileten for å se om den er ferdig. De fleste foretrekker kyllingfilet gjennomstekt, uten at den er overstekt

Varenummer
EPD-nummer
Oppbevaring
GTIN Fpak
GTIN Dpak
GTIN Tpak
Antall Fpak i Dpak
Antall Dpak på pall
677
2802858
0 til 4g C
7090023886760
709002388677
7090023886784
4
32

Næringsinnhold per 100g

Kcal
104
kJ
440
Fett
1
Mettet fett
0,3
Karbohydrater
0
Sukker
0
Proteiner
23,8
Salt
0,1