Kylling Lårklubber Grillet

Kylling Lårklubber Grillet

2,0 kg

Ingredienser

Grillet Lårklubber av kylling fra Ytterøy. Krydder: salt, allehånde, løk, chili, gurkemeie, karve, koriander, paprika.Marinade: vann, glukosesirup (mais), salt, antioksidanter (natriumaskorbat og trinatriumsitrat), fortykningsmiddel (karragenan) og rapsolje

Tilberedning:
Stekeovn: Stek klubbene i en ildfast form i stekeovnen på 200 grader i ca. 12 minutter
Grill: Varmes på grillen i noen minutter. Pensle gjerne med en god grillsaus underveis. Da blir skinnet sprøtt og godt.

Næringsinnhold per 100g

Kcal
164
kJ
687
Fett
8,6
Mettet fett
2,2
Karbohydrater
0,5
Sukker
0,2
Proteiner
21,4
Salt
2