- Varm en stekepanne over middels høy varme, og tilsett olje, smør, eller en kombinasjon av begge. Når smøret slutter å bruse, legg kyllinglårene i pannen. Stek dem i omtrent 2 minutter på hver side til de får en gyllen stekeskorpe. Dekk deretter pannen med et lokk eller aluminiumsfolie, senk varmen, og etterstek filetene i 4-6 minutter avhengig av tykkelsen,
- La kyllinglårene hvile i noen minutter slik at saften holder seg i kjøttet,
- Start med sausen – tilsett smør og smelt det på middels varme. Tilsett hvetemel og fløte, la det stå på lav varme mens du prepper pastaen,
- Fyll en stor kjele med vann og tilsett salt. Kok opp vannet før du legger pastaen i. For tørket pasta, kok til det gjenstår omtrent 2-3 minutter av anbefalt koketid, mens fersk pasta trenger bare 30 sekunder til ett minutt i vannet. Pastaen skal være litt underkokt, da den skal få trekke videre i sausen senere.
- Flytt sausen over i kjelen med pastaen. Rør inn parmesan, slik at osten smelter godt inn i sausen. Tilsett mer pastavann om nødvendig for å få en kremet saus som fester seg til pastaen. Vend godt slik at pastaen blir dekket. Fordel pastaen i serveringsboller og topp med noen skiver kylling. Pynt med persille, ekstra parmesan og svart pepper hvis ønskelig