Oppskrifter

Paprikás csirke

Paprikás csirke

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

1,5 stk
hel kylling i biter, uten skinn
1 dl
olje
2 stk
hakket løk
2 ss
paprikapulver
1 stk
tomat i biter
0,5 l
vann
1 ss
hvetemel
2 dl
seterrømme
1 stk
rød paprika

Prøv denne ungarske kyllingspesialiteten!

Slik gjør du:

1.

Grovhakk løk og stek den i litt olje til den blir myk. 

2.

Bland inn paprikapulver og tilsett kylling og tomat. Hell over vann, sett på lokk og la det trekke i ca. 30 minutter.

3.

Bland sammen mel og rømme, og tilsett blandingen i gryten sammen med paprika. La det trekke under lokk i ca. 10 minutter. Smak til med salt.

Server den ungarske kyllingretten med makaroni og agurksalat.

Kilde:
Middels
40-60 min