Oppskrifter

Kyllingvinger med dipp

Kyllingvinger med dipp

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

1,5 kg
kyllingvinger
1 boks
peanøttsmør
5 ss
østerssaus (oyster sauce)
1 ss
konsentrert kyllingfond
2 dl
vann
2 ss
chilipasta (sambal oelek)

Stek dine egne kyllingvinger og server med en god dipp, for eksempel sataydipp.

Slik gjør du:

1.

Legg kyllingvingene i en langpanne dekket med aluminiumsfolie smurt med olje. Ha eventuelt på grillkrydder. Sett pannen litt over midten i stekeovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter.

2.

Ha peanøttsmør, østerssaus, kyllingbuljong og vann i en kjele og kok opp. Smak til med sambal oelek til slutt.

Kilde:
Enkel
20-40 min

Anbefalte produkter: