Oppskrifter

Kyllingstrimler med scampisaus

Kyllingstrimler med scampisaus

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

5 stk
kyllingfilet
100 g
rå scampi
3 dl
matfløte
7 stk
soltørkede tomater
4 ss
olje
1 ss
sitronsaft
1 stk
hakket rød chili
2 båt
hvitløk
1 ts
tabasco
0,5 ts
salt

Når du har lyst på noe ekstra kos å spise bør du prøve denne kyllingretten med scampi og kremet pasta.

Slik gjør du:

1.

Bland sammen olje, sitronsaft, chili, hvitløk, tabasco og salt til en marinade. Rens scampi og hell  marinaden over. Mariner i ca. 1 time.

2.

Del kyllingfileter i strimler og krydre med salt og pepper. Stek strimlene til de er jevnt hvite rundt det hele.

3.

Ta kyllingstrimlene ut av pannen og kok ut stekepannen med fløte. Hell i scampi, marinaden og de soltørkede tomatene. La det trekke forsiktig 2-3 minutter.

Server med kokt pasta.

Kilde:
Middels
20-40 min