Oppskrifter

Kyllinglår i kokosmelk med karri

Kyllinglår i kokosmelk med karri

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

6 stk
grillet kyllinglår
8 stk
mandelpotet i tynne skiver
2 stk
rødløk i skiver
3 stk
hakket vårløk
1 boks
kokosmelk
1 boks
hakkede, hermetiske tomater
0,5 dl
soyasaus
3 ts
grønn karripasta
3 ts
sukker
3 ss
peanøtter

Grillede kyllinglår sammen med poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta gir deg du hele middagen servert i én form. Smaken er utrolig spennende!

Slik gjør du:

1.

Ha poteter, løk, tomater, kokosmelk, soyasaus og karripasta i en ildfast form. Bland alt godt. Smak til med sukker som gir mer smak og sødme i tomatene.

2.

Legg kyllinglårene på toppen og sett formen i stekeovnen på 225 °C. Stek i minst 30 minutter til skinnet på kyllinglårene er sprøtt og potetskivene møre. Sjekk gjerne om potetene er møre med en spiss kniv.

Dryss over peanøtter like før servering, og pynt med frisk koriander om du har. Nanbrød smaker godt ved siden av.

Kilde:
Enkel
40-60 min

Anbefalte produkter: