Oppskrifter

Kyllingkjøttbrød

Kyllingkjøttbrød

Ingredienser:

Antall porsjoner: 1

2 stk
skiver brød
1 stk
finhakket løk
3 båt
hakket hvitløk
3 ss
bladpersille
2 stk
egg
3 ss
ketchup
1 ts
salt
0,75 ts
pepper
500 g
revet parmesan
400 g
kyllingkjøttdeig
2 dl
revet hvitost
2 ss
pinjekjerner

Når krydret kjøttdeig fylles i en form og stekes kalles det kjøttbrød eller meat loaf. Denne er laget med kyllingkjøttdeig!

Slik gjør du:

1.

Skjær brød i terninger og rist dem i en tørr stekepanne. Rør sammen løk, hvitløk, persille, egg, ketchup, salt og pepper i en bolle. Vend inn parmesan og brødbiter. Tilsett kyllingkjøttdeig og bland alt godt sammen.

2.

Form kjøttfarsen til et brød, og legg det over i en smurt brødform. Press kjøttbrødet lett sammen med baksiden av en skje.

3.

Stek kjøttrullen i stekeovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter.

Server kjøttbrødet med kokte grønnsaker, sjysaus og poteter eller helt enkelt med salat og brød.

Kilde:
Middels
20-40 min