Oppskrifter

Kyllingfilet med kremet senneps- og estragonsaus

Kyllingfilet med kremet senneps- og estragonsaus

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

4 stk
kyllingfilet
2 ss
margarin til steking
1 ts
salt
0,5 ts
pepper
2 dl
matfløte
1 ss
grov sennep
0,25 ts
tørket estragon

Senneps- og estragonsaus er en lettvint og smakfull saus som passer godt til kyllingfilet.

Slik gjør du:

1.

Stek kyllingfiletene i margarin i en middels varm panne. Stek i 2 minutter på hver side. Ha på salt og pepper og legg filetene til side.

2.

Hell fløte i pannen sammen med sennep og estragon. Bland godt og kok opp. Legg kyllingfiletene tilbake i pannen og øs litt saus over filetene. Skru ned varmen og la filetene trekke i sausen i 6-8 minutter til de er ferdige.

Server med for eksempel brokkoli og ris eller poteter.

Kilde:
Enkel
Under 20 min