Oppskrifter

Kyllingfilet med eple og bacon

Kyllingfilet med eple og bacon

Ingredienser:

Antall porsjoner: 3

4 stk
kyllingfilet
1 ss
olje
2 båt
hakket hvitløk
2 ss
sennep
0,5 ts
pepper
1 stk
eple
1 ss
brunt sukker
4 stk
skiver bacon

Kyllingfilet med eple og bacon er en enkel, men likevel morsom vri laget med vanlige kyllingfileter.

Slik gjør du:

1.

Bland olje, hvitløk, sennep og pepper til en marinade. Legg kyllingfiletene i en plastpose og hell marinaden over. La det stå et par timer.

2.

Del eplet i skiver, dryss over sukker og legg skivene i en smurt ildfast form. Surr bacon rundt kyllingfiletene og legg dem over epleskivene.

3.

Sett formen i ovnen ved 180 °C og stek i ca. 30 minutter.

Server med kokt ris.

Kilde:
Enkel
20-40 min

Anbefalte produkter: