Oppskrifter

Kyllingfilet med bønnesalat

Kyllingfilet med bønnesalat

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

4 stk
kyllingfilet
2 ss
olje
1 boks
boks hermetiske limabønner (butter beans)
0,5 stk
rød paprika
0,5 stk
agurk
1 dl
sorte oliven
150 g
fetaost
2 ss
virgin olivenolje
2 ss
rødvinseddik
1 stk
bunt frisk kruspersille

Hvorfor ikke grille til hverdags? Vi foreslår en smakfull og god bønnesalat sammen med grillet kyllingfilet. Mer tilbehør trenger du rett og slett ikke.

Slik gjør du:

1.

Pensle kyllingfiletene med olje og krydre med salt og pepper.

2.

Pensle risten på grillen med litt olje, og legg filetene på risten. Snu ofte, så filetene ikke brenner seg. Grill på middels varme i ca. 5 minutter på hver side og la kjøttet hvile litt før servering.

3.

Del  bønner, paprika, agurk, oliven og fetaost i biter og bland sammen i en bolle.

4.

Visp sammen olje, eddik og finhakket persille. Smak til med salt og pepper og hell dressingen over salaten.

Server nygrillede kyllingfileter i følge med bønnesalat.

Kilde:
Enkel
Under 20 min

Anbefalte produkter: