Oppskrifter

Kylling i pita

Kylling i pita

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

4 stk
kyllingfilet
2 ss
olje til steking
1 stk
gul paprika
1 stk
rød paprika
4 stk
vårløk
4 stk
grove pitabrød
2 dl
matyoghurt
4 stk
salatblad
1 stk
pose tikka masala krydder ( eller 1 ts per porsjon)

Kylling i pita er raskt og enkelt, populært for både store og små er det også. 

Slik gjør du:

1.

Skjær kyllingfilet i små terninger, ca. 1 x 1 cm. Skjær paprika i biter og vårløk i ringer.

2.

Stek kyllingbitene på middels varme i en stekepanne med litt olje. Ha i paprika og vårløk, dryss over tikka masala-krydder og rør godt. Vend inn matyoghurt. Bland alt godt sammen og la det bli gjennomvarmt.

3.

Fyll varme pitabrød med kyllingblandingen og friske salatblad.

Server gjerne mer salat ved siden av.

Kilde:
Enkel
Under 20 min