Oppskrifter

Innbakt kyllingfilet med madeirasaus

Innbakt kyllingfilet med madeirasaus

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

4 stk
kyllingfilet
2 ts
salt
1 ts
malt hvit pepper
4 stk
plate butterdeig
4 stk
skive jarlsberg , cheddar eller norvegia
2 stk
egg til pensling

Dette er super selskapsservering fordi mye kan gjøres ferdig på forhånd. Madeirasaus, kokte grønnsaker og poteter smaker deilig sammen med de innbakte kyllingfiletene.

Slik gjør du:

1.

Stek kyllingfiletene raskt på begge sider i en stekepanne. Ha på salt og pepper. Avkjøl filetene noe.

2.

Kjevle ut butterdeigplatene til ca. 3 mm tykkelse. Legg en filet på hver butterdeig, og en skive ost på hver filet. Brett butterdeigen over fileten og lim sammen med sammenpisket egg. Press kantene lett med en gaffel.

3.

Legg filetene på et smurt stekebrett og stek midt i ovnen ved 225 °C i ca. 15 minutter til butterdeigen er gyllen.

Server med noen av høstens grønnsaker, madeirasaus og kokte poteter.

Kilde:
Middels
20-40 min