Oppskrifter

Dagens meny

Høstsuppe med kylling

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

1 l
kyllingbuljong (utblandet)
4 stk
kyllingfilet
1 stk
gulrot i små biter
100 g
knollselleri (sellerirot) i små biter
1 stk
hakket løk
100 g
grønn squash i terninger
100 g
aspargesbønner
100 g
grovrevet grønnkål eller spinat
2 ss
hakket frisk gressløk
0,5 ts
salt
0,25 ts
pepper

Her er en suppe med mange variasjonsmuligheter. Med utgangspunkt i en god buljong kan du tilsette grønnsaker etter tilgang og fantasi og lage din helt spesielle variant.

Slik gjør du:

1.

Kok opp kyllingbuljong og legg i kylling skåret i passe store suppebiter. 

2.

Kok opp og tilsett de harde grønnsakene. La dem småkoke et par minutter og fortsett å legge i grønnsakene etter hvert som du har stelt dem. Bladgrønnsakene trenger bare så vidt å koke opp, så er de ferdige.

3.

Dryss over raust med hakket gressløk, og smak til med salt og kvernet pepper.

Kilde:
Enkel
Under 20 min