Oppskrifter

Grillet kyllinglår med lun potetsalat

Grillet kyllinglår med lun potetsalat

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

4 stk
grillet kyllinglår
12 stk
partypotet
0,2 ss
olje
0,5 ts
salt
0,25 ts
pepper
5 stk
tomat
0,5 stk
purre
0,5 stk
glass kapers

Ferdig grillede kyllinglår er takknemlig å ty til når tiden er knapp. En lun potetsalat er raskt tilbehør med gode smaker.

Slik gjør du:

1.

Del potet i to, og legg dem i en ildfast form. Dryss over olje, krydre med salt og pepper, og vend litt på potetene slik at krydderet blir jevnt fordelt. Sett formen i ovn på 200 °C i ca. 20 minutter.

2.

Legg kyllinglår i en ildfast form, og varm dem i 15-20 minutter i ovnen sammen med potetene. 

3.

Del tomat i fire. Ta ut kjernen og skjær tomatkjøttet i terninger. 

4.

Kutt purre i tynne skiver. Bland tomat, purre og kapers sammen med potetene de siste 10 minuttene av steketiden.

Server varme kyllinglår med den lune potetsalaten. Rømmedressing eller aïoli smaker også godt til.

Kilde:
Enkel
Under 20 min

Anbefalte produkter: