Oppskrifter

Dagens meny

Grillet kylling med varm potetsalat

Ingredienser:

Antall porsjoner: 1

0,25 stk
grillet kylling
62,5 g
bacon
2,5 stk
kokt potet
0,125 stk
purre
0,25 ts
salt
0,5 ts
eddik, 7 %
0,5 ts
sukker

Lag en varm potetsalat av potetene du har igjen fra middagen i går. I følge med litt purre og bacon har du et supert tilbehør til grillet kylling.

Slik gjør du:

1.

Del grillet kylling i serveringsstykker.

2.

Kok potet til de er gjennomkote.

3.

Skjær purre i helt tynne ringer. Skrell potetene og skjær dem i terninger.

4.

Del bacon i små biter og stek det i panne. Ha i potet og purre og la det bli varmt. Smak til med litt salt, eddik og sukker.

Litt brød ved siden av er alltid populært.

Kilde:
Enkel
20-40 min