Oppskrifter

Foliepakke på bål eller grill

Foliepakke på bål eller grill

Ingredienser:

Antall porsjoner: 2

1 stk
kyllingfilet
1 stk
gulrot
2 stk
potet
2 stk
skive rød paprika
2 ss
purre i ringer (kan sløyfes)
2 ss
flytende margarin
0,5 ts
paprikapulver
0,5 ts
salt
0,5 ts
pepper

Vil du ha et sunnere alternativ til pølser på bålet eller grillen, så bør du prøve denne foliepakkede blandingen av kylling og grønnsaker.

Slik gjør du:

1.

Skjær kylling og grønnsaker i passe store biter eller skiver.

2.

Vend alt i litt flytende margarin og legg det over på et ark aluminiumsfolie. Ha på krydder, salt og pepper.

3.

Pakk godt sammen og legg det på bålet i ca. 8-10 minutter eller på grill i ca. 10 minutter.

 Spis sammen med for eksempel pinnebrød.