Oppskrifter

Foliegrillet kyllingfilet med urter

Foliegrillet kyllingfilet med urter

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

4 stk
kyllingfilet
4 ss
smør
4 ss
hakket frisk timian eller andre friske urter
2 stk
vårløk , strimlet
0,5 ts
salt
0,25 ts
pepper
2 stk
maiskolbe , delt i to
2 stk
tomat , i båter

Kyllingfilet er alltid mørt og egner seg perfekt på grillen. Ved å pakke fileten inn i folie sammen med litt smør og urter får alle de gode smakene utvikle seg, og når de blir åpnet vil den deilige duften spre seg rundt bordet.

Slik gjør du:

1.

Lag fire foliepakker med kyllingfilet, smør, oppdelt vårløk og urter.

2.

Pakk sammen foliepakkene og legg dem over på grill, ca. 15-20 minutter. Flytt pakkene fra varmt til middels varmt under grilltiden, pass på at det ikke blir for varmt.

3.

Grill samtidig maiskolbene rett på grillen.

Server kylling- og grønnsakspakkene med grillet mais og gjerne kokte ferskpoteter.

Kilde:
Enkel
Under 20 min