Oppskrifter
Chicken and chips

Foto:
Chicken and chips
Ingredienser:
Antall porsjoner: 4
4 stk
grillet kyllinglår
8 stk
potet
0,5 ts
salt
0,25 ts
pepper
24 stk
rød cherrytomat
4 ss
majones
1 båt
hvitløk
Kylling, poteter, aïoli og tomater i en uslåelig kombinasjon. Enkel snadder-rett som passer til både hverdags og fest.
Slik gjør du:
1.
Forvarm ovnen på 200 °C.
Del potet i båter, ha på olje, salt og pepper og fordel dem i en langpanne.
2.
Del kyllinglår i to og legg dem ved siden av potetene i langpanna. Stek i ca. 25 minutter.
3.
Legg inn tomat når det gjenstår 5 minutter.
4.
Lag aïoli ved å blande revet hvitløk og majones.
Server kyllinglår med aïoli, tomat, potetbåter og eventuelt sylteagurker.
Kilde: