Oppskrifter

Chicken and chips

Chicken and chips

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

4 stk
grillet kyllinglår
8 stk
potet
0,5 ts
salt
0,25 ts
pepper
24 stk
rød cherrytomat
4 ss
majones
1 båt
hvitløk

Kylling, poteter, aïoli og tomater i en uslåelig kombinasjon. Enkel snadder-rett som passer til både hverdags og fest.

Slik gjør du:

1.

Forvarm ovnen på 200 °C.

Del potet i båter, ha på olje, salt og pepper og fordel dem i en langpanne.

2.

Del kyllinglår i to og legg dem ved siden av potetene i langpanna. Stek i ca. 25 minutter.

3.

Legg inn tomat når det gjenstår 5 minutter.

4.

Lag aïoli ved å blande revet hvitløk og majones.

Server kyllinglår med aïoli, tomat, potetbåter og eventuelt sylteagurker.

Kilde:
Enkel
Under 20 min