Oppskrifter

Cæsarsandwich

Cæsarsandwich

Ingredienser:

Antall porsjoner: 4

4 stk
kyllingfilet
2 ss
flytende margarin til steking
4 stk
egg
4 stk
skive grovt brød
3 ss
olivenolje
1 båt
revet hvitløk
8 stk
dråper worcestershiresaus
3 ss
lettmajones
3 ss
hvitvinseddik
12 stk
grønn frisk asparges
0,5 stk
pakke ferdigkuttet salatblanding

Lag deg et herlig cæsarsandwich med egg, asparges og kyllingfilet. Det er den knallgode cæsardressingen som setter prikken over i-en.

Slik gjør du:

1.

Krydre kyllingfiletene og stek dem i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 6-8 minutter.  Skjær filetene i skiver.

2.

Kok eggene i 7-8 minutter til de er «smilende». Avkjøl i rennende, kaldt vann.

3.

Bland sammen olje, hvitløk, worcestershiresaus, lettmajones og hvitvinseddik til dressing.

4.

Pensle brødskivene med litt olje og gni over brødet med en bit hvitløk. Stek brødet i en panne til det er sprøtt.

5.

Legg litt salat på brødskivene og skiver av kyllingfilet.

Server med egg delt i to og drypp over dressingen. Pynt med tomat og urter.

Kilde:
Middels
20-40 min