Oppskrifter
Cæsarsandwich

Cæsarsandwich
Ingredienser:
Antall porsjoner: 4
Lag deg et herlig cæsarsandwich med egg, asparges og kyllingfilet. Det er den knallgode cæsardressingen som setter prikken over i-en.
Slik gjør du:
Krydre kyllingfiletene og stek dem i litt flytende margarin i 2 minutter på hver side. Etterstek på lav varme under lokk i 6-8 minutter. Skjær filetene i skiver.
Kok eggene i 7-8 minutter til de er «smilende». Avkjøl i rennende, kaldt vann.
Bland sammen olje, hvitløk, worcestershiresaus, lettmajones og hvitvinseddik til dressing.
Pensle brødskivene med litt olje og gni over brødet med en bit hvitløk. Stek brødet i en panne til det er sprøtt.
Legg litt salat på brødskivene og skiver av kyllingfilet.
Server med egg delt i to og drypp over dressingen. Pynt med tomat og urter.