Rene råvarer med fokus på kvalitet

Vi tilbyr norskprodusert kylling fra lokale gårder på Ytterøya, innerst i Trondheimsfjorden. Våre bønder legger vekt på felles verdier. Du som kunde skal alltid føle deg trygg på at vi leverer kvalitet. Våre produkter finner du over hele landet – både i matvarekjeder, på restauranter og i matkasser. Vi jobber tett med mange av landets beste kokker for å gi deg ny og spennende inspirasjon. I 2019 feiret vi 10år som merkevare!

Hovedkontor midt i Norge

Vårt hovedkontor er lokalisert i vakre Levanger, bare en times kjøretur unna Trondheim. Dette gir oss en sentral beliggenhet midt i Norge. Vi har også kontorer i Trondheim og Oslo.

Lokale bønder med lang erfaring

På Ytterøy har det foregått kyllingproduksjon siden sekstitallet. Ytterøykylling samarbeider med 23 lokale bønder, alle med lang erfaring. Alle våre bønder har ett felles mål – å levere de beste råvarene.

Sunn norskprodusert mat - bra for deg og miljøet

Vi er stolte av å levere norsk- og lokalprodusert mat til hele landet. Ytterøy er frodig, grønn og rik på naturressurser. Øya kan også vise til mattradisjoner som går mange tusen år tilbake i tid. Med fokus på rene råvarer og god dyrevelferd ligger alt til rette for trivsel for både folk, dyr og miljøet! 

Ytterøy er en merkevare fra www.berikafood.no