Om oss

Ytterøy, Trondheimsfjordens perle

 

-En halvtimes fergetur innerst i Trondheimsfjorden ligger Ytterøy, hvor det siden sekstitallet har vært kyllingproduksjon.

Ola og Mildrid Norum startet med kyllingproduksjon på gården som en av de første i Norge.

Historien sier at Ola den gangen kjørte fra Ytterøy til Trondheim med levende kyllinger og leverte til ærverdige Britannia Hotell hvor kyllingene gikk løs i bakgården på hotellet. Mildrid var den som først så seg bruk for kyllingvingene som på den tiden ble kassert, i dag finner du kyllingvinger og andre kyllingprodukter fra ytterøykylling i delikatessedisker over hele landet.    

Hos Ytterøykylling lar vi kyllingen gå noen dager ekstra i fjøset, som gjør den ekstra stor og saftig.

At kyllingene har god plass i fjøset, kombinert med kort veg til slakteri gir også god dyrevelferd.

 

Oppdag smaken

av de rene og trygge råvarene