Saftig, spiseklar kyllingfilet uten steking!

Sous vide er en populær tilberedningsmetode for både restauranter og hobbykokker. Sous vide betyr «under vakuum» og går ut på at råvarene vakuumpakkes og varmebehandles i emballasjen i et temperaturkontrollert vannbad. Denne kontrollen av varme og tid gir svært saftige og myke kjøttstykker, jevn steking og ingen risiko for at kjøttet blir tørt. Om du har investert i sous vide-utstyr hjemme har du et godt utgangspunkt, men det krever at du er god på planlegging. Kjøttet bør nemlig forberedes dagen i forveien du har tenkt å spise det.

Vi i Ytterøy har allerede gjort denne jobben for deg, og tilbyr nå sous vide kyllingfilet, ferdig varmebehandlet og klar til bruk! Fileten kan brukes som den er i salater og andre kalde retter. Enkleste måte å varme den på er å legge hele vakuumposen i en kjele med vann og koke opp. Da får du også med litt god kraft. Skal du varme opp mange fileter er det effektivt å legge dem i stekeovnen noen minutter på 200 grader. Om du ønsker en liten stekeskorpe, gir du kyllingen en rask runde i stekepanna før den serveres.

Sous vide kyllingfilet passer til wok, suppe, salat, fajitas, taco og i alle retter du ellers bruker kyllingfilet til. Uansett er du garantert saftig og gjennomstekt kylling.

Sous vide kyllingfilet er perfekt for deg som

  • Synes det er vanskelig å steke hel kyllingfilet, og opplever at den blir for tørr. Med sous vide har du garantert saftig kylling, hver gang.
  • Har lite tid til middagslaging i hverdagen. Med ferdig stekt kylling har du god og sunn middag på bordet på no time!
  • Er opptatt av hygiene og mattrygghet. Sous vide kyllingfilet er alltid gjennomstekt, og du slipper å ta i kyllingen før den kommer på tallerkenen om du ikke ønsker det.

Sous vide kyllingfilet fra Ytterøy finner du i din nærmeste Coop Obs-butikk.

« Tilbake til aktuelt