Norges største familieattraksjon har Ytterøykylling på menyen

Dyreparken i Kristiansand er en av Norges største attraksjoner for barnefamilier. De har et variert mattilbud og bestreber seg på tilby et alternativ til pølser og hamburgere, og har i flere år jobbet for å kunne gi barnefamilier et sunnere utvalg når de skal ha en pause fra alle de spennende opplevelsene i parken.

Vi vet at Dyreparken bruker mye tid og ressurser på å velge de beste råvarene, derfor er vi i Ytterøykylling svært stolte over å være leverandør til spisestedene i parken, gjennom vår avtale med BAMA.

Spiserisjef i Dyreparken, Roy Byremo forteller at de er veldig fornøyde med å få tilgang på produktene fra Ytterøykylling via Bama-samarbeidet. Produktene holder høy kvalitet, og det at vi blant annet har glutenfrie nuggets, og produktene er fri for allergener, gjør kyllingen spiselig for de aller fleste.

«Vi føler vi har ansvar for å gi barna som besøker oss sunn og god mat. Med en million besøkende i året vil vi være en god rollemodell. Vi har utviklet parken til å bli sunnere, og ser at gjestene setter pris på og kjøper denne maten framfor det som har vært tradisjonell parkmat», sier Byremo. «Familier som vil styre unna typisk fast food setter pris kyllingrettene våre, med råvarer fra Ytterøykylling.»

Dyreparken har blant annet tre buffetrestauranter med hele 60 000 gjester per sesong, som alle serverer Ytterøykylling. I tillegg kan du også finne den gode Ytterøykyllingen i smørbrød og asiatisk wok.

«Dyreparken er noe alle kjenner, de er en betydelig kunde som vi startet å levere til i 2017, og i år har vi enda bredere sortiment», forteller Kim Ove Mattson, Key Account Manager i Ytterøykylling. «Vi leverer lårklubber, nuggets, og farsevarer med høy andel kylling. Vi er glade for å bidra til at familiene som besøker Dyreparken har muligheten til å ta sunnere valg.»

« Tilbake til aktuelt