Ytterøykylling på ville veier

Rockekokkene Lars Erik Westerdal og Robert Mære er i gang med programserien Kort & Godt. I første program laget de «Ytterøykylling på ville veier»!

Lars Erik Vesterdal er rocker og prisbelønt kokk. Han har blant annet hatt sitt daglige virke som chef på Nidelven Hotell og Rockheim i Trondheim. Lars Erik har tidligere vunnet tittelen «Årets Kjøkkensjef» i 2010 og ledet teamet sitt på Rica Hotel Nidelven til å vinne prisen for «Norges beste frokost» sju år på rad.

I programserien ”Kort og Godt” har han med seg medmusikant og amatørkokk Robert Mære.

”Kort og Godt” er en 12 program lang TV-serie der denne morsomme duoen tryller fram de lekreste retter på et kjøkken der kortreist mat og drikke har en sentral plass. Serien skal gå på nyskapningen Trønder-TV.

Retten de tilbereder i første program, har de gitt navnet ”Kylling fra Ytterøy på ville veier” eller «Peking-kylling a’la Ytterøy».

Se programmet her!

ssssssss

(Foto er klippet ut fra Trønder-TVs nettsider)

« Tilbake til aktuelt