Nøkkelpersoner ansatt

Ny avdelingsleder og ny pølsemaker er nå på plass ved vårt foredlingsanlegg på Mule i Levanger.

Sandra Hofland er ansatt som avdelingsleder, etter at Arnt Olav Grendal valgte å slutte i stillingen for å jobbe med andre ting. Sandra har vært ansatt i Ytterøykylling siden januar 2014, og har fungert som produksjonsassistent – og stedfortreder for avdelingslederen. Ramunas Kirvela overtar Sandra Hoflands tidligere jobb.

Samtidig er Rune Rønning ansatt som ny pølsemaker ved anlegget. Rune kommer fra Thoresen kjøttforretning i Steinkjer, som la ned driften tidligere i sommer.

Rune Rønning og Sandra Hofland.

Rune Rønning og Sandra Hofland.

Ytterøykylling AS er en liten og kvalitetsbevisst utfordrer i kylling-Norge. Vi har slakteri og hovedkontor på Ytterøy – Trondheimsfjordens perle, og et nytt og moderne foredlingsanlegg på Mule i Levanger. Til sammen teller vi ca. 130 ansatte, hvorav drøyt 20 jobber ved foredlingsanlegget. I 2013 omsatte vi for 129 millioner kroner, og vi er i rask og sterk vekst. Med mottoet «Rene råvarer – ren nytelse» bygger vi en innovativ organisasjon, hvor nytenking og utvikling blir prioritert. Vi ønsker medarbeidere med egne meninger, og genuin interesse for matproduksjon av høy kvalitet.